Uitnodiging voor een Wezenlijke Ontmoeting

8 uur lang alle tijd van de wereld

Het vertrekpunt van alles wat ik organiseer is telkens dat iedereen welkom is. Tegelijk werk ik met het principe OP=OP. En met nog maar een paar ontmoetingsgelegenheden beschikbaar (eind december) wil ik graag ruimte bewaren voor mensen die iets meer nodig hebben om zich welkom te voelen dan alleen dat bericht.

Ik heb daarom de open inschrijving voor deelname aan Whatever the Weather inmiddels gesloten (update: 7 oktober). Waar je je nog wel voor kunt aanmelden, is om een van de bijeenkomsten van de herfsttour mee te maken. Meer daarover lees je hieronder.

Herfsttour 2018

In het najaar van 2018 kun je ook deelnemen aan een serie ontmoetingen die ik in de 12 Nederlandse provinciehoofdsteden verzorg. Die bestaan uit een korte vertelling, gevolgd door diverse ontmoetingsvormen met de deelnemers aan de ontmoeting, en met de portretten van de mensen die tot dan toe aan Whatever the Weather hebben deelgenomen via een strandwandeling.

Je ziet hieronder de routeplanning en data. De ontmoetingen duren steeds van 13h00 (inloop vanaf 12h30) tot 15h30, zijn kosteloos, behalve eventueel te betalen entree voor de locatie en consumpties. Aan iedere ontmoeting kunnen 12 mensen deelnemen.

Den Haag Haarlem Lelystad Leeuwarden Groningen Assen Zwolle Arnhem Maastricht sHertogenbosch Middelburg Utrecht


Bekijk portretten Teken in op het boek