Eerder projecten

Mijn naam is Bruno van den Elshout. Ik ben in 1979 geboren in Den Haag en heb er, op drie jaar na, mijn hele leven gewoond. Sinds 2009 woon ik in de Bomenbuurt, samen met mijn vriendin Sanne (35) en inmiddels drie kinderen. Lasse is geboren in 2009, Elin in 2014. Op 21 juli 2018 werd Marinthe geboren.

Hoewel ik oorspronkelijk International Business studeerde, heb ik de afgelopen 10 jaar autonoom gewerkt. Eerst als fotograaf, later als kunstenaar. Vóór Whatever the Weather werkte ik aan twee grote projecten. Aan Us Europeans in 2007, toen ik een jaar lang door alle 27 EU landen reisde om 2700 jongeren te interviewen over hun dagelijks leven. In 2012 fotografeerde ik een jaar lang ieder uur de horizon voor mijn project NEW HORIZONS, dat in 2014 ook als kunstwerk-in-boekvorm verscheen. Whatever the Weather is mijn enige project voor 2018, en het eerste grote sinds NEW HORIZONS.

Steeds terugkerend in mijn werk is de wens om uit te nodigen tot ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden. Ik doe dit met de bedoeling om nieuwe, constructieve en duurzame manieren van samenwonen, -werken en -leven al onderzoekend in de praktijk te brengen.

Na Whatever the Weather

In 2019 blijf ik op maandagen wandelen. Ik vertrek steeds om 9 uur van huis, met een bestemming die voor die dag passend lijkt. Voeg je graag eens bij me, maar stuur wel van tevoren een berichtje.

Meer

Mocht je meer over mij willen lezen en/of over andere projecten waaraan ik heb gewerkt, kijk dan graag op mijn website www.photologix.nl.


Mee op avontuur