Exposities en activiteiten

Expositie Whatever the Weather
vr 9 oktober - zo 29 november 2020
Kunstzaal De Bron, Den Haag

Wezenlijke Ontmoeting. Daar nodig ik je dit najaar toe uit in Kunstzaal de Bron. Temidden van negen niet eerder afgedrukte werken van NEW HORIZONS stel ik het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek Whatever the Weather tentoon. Het boek omvat alle 144 zelfportretten van en door de mensen met wie ik in 2018 ieder een dag langs het strand wandelde.

De portretten zijn allemaal op ooghoogte genomen op het Zuidelijk Havenhoofd van Scheveningen, steeds aan het einde van elke ontmoeting. In het boek zijn ze alle 144 op ware grootte afgebeeld. Mede dankzij de bijzondere architectuur van het boek komen de geportretteerden bij het bekijken één voor één tot leven. 

Kunstzaal de Bron is tijdens de expositie geopend op zaterdagen van 11 tot 16 uur. Wil je het boek en de horizons op een ander moment bezoeken, laat dat dan graag weten met een mailtje, of onderstaand.

Graag tot ziens!


Bezoek de opening op vrijdag 9 oktober 16 - 19 uur

Bezoek de finissage op zondag 29 november 14 - 17 uur

Als je de tentoonstelling op een ander moment wilt bezoeken, laat dan onderstaand graag weten wanneer. Als je je adresgegevens invult, stuur ik je per post de mooie uitnodiging die Sybren Kuiper voor de tentoonstelling ontwierp: