Een dag lang alle tijd van de wereld

Welkom voor een Wezenlijke Ontmoeting. 8 uur lang, om samen door te brengen, voorbij aan alles wat een ontmoeting in het dagelijks leven zo gemakkelijk in de weg kan staan. In de rust en ruimte van de horizon, met onverdeelde aandacht voor wat de dag ons brengt.

Daartoe nodigde ik in 2018 in totaal 144 mensen uit. Om ieder een dag lang, van 9 uur s ochtends tot 5 uur s middags, met mij door te brengen. Om samen onzelf te zijn en mee te maken wat we dan meemaken. Samen op onderzoek naar wat Wezenlijke Ontmoeting behelst. Wat er in de tijd waarin we leven voor nodig is, en wat het mogelijk maakt.

De eerste van deze 144 ontmoetingen vond plaats op 2 januari 2018, de laatste op zondag 30 december. De mensen die ik ontmoette, stel ik op deze website graag aan je voor. Ik doe dat via de portretten die zij van zichzelf maakten, aan het einde van iedere dag op het Zuidelijk Havenhoofd in Scheveningen.

Om te delen

Nu in 2019 werk ik aan een bijzondere boekuitgave, met alle 144 portretten op ware grootte, zodanig vormgegeven dat ze de maximaal uitnodigen tot wezenlijke ontmoeting.

Als je benieuwd bent wat de 144 ontmoetingen mij persoonlijk opleverden, kijk dan op de pagina Inspiratie. Als je benieuwd bent een gelegenheid bij te wonen waarbij ik mijn inspiratie deel, kijk dan op de pagina Uitnodiging.

Ik wens je mooie ontmoetingen met de 144 mensen die ik ontmoette,

Hartelijke groet,Bruno van den Elshout


Bekijk portretten

Inspiratie Uitnodiging